T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / BAŞMAKÇI - Başmakçı Şehit Hakan Köroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Kış kampı programımız hazır öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

11. sınıf öğrencilerimize gelecek yıl yapılacak olan YKS sınavı ile ilgili çalışmalarımızı tanıtmak amacıyla HEDEF YKS 2025 semineri düzenledik

Şbt

Okulumuzda PDR servisi bulunmadığından dolayı okulumuz Matematik Öğretmeni Osman PÜSGÜL tarafından öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Okulumuza mesleklerin tanıtılması adına çeşitli dallardan çalışanları davet ettik. Uygun olan meslek gruplarıyla çalışmamızı tamamladık.

Ara

MSÜ sınavına girmek isteyen öğrencilerimize duyurulur

Ara

Okulumuzda 11 ve 1. sınıflar için yaptığımız ortak deneme sınavlarının değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik

May

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Bahar Akdeniz Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde öğrencilerin 40 Şair ve 40 şiiri öğrenmelerini sağlayacak etkinliklere yer vererek; sınıflarda şiir dinletisi gerçekleştirdi.

May

Eğitimde teknolojik imkanların kullanılması motivasyon ve başarıyı arttırdığı için öğretmenlerimiz derslerimizde akllı tahtayı aktf olarak kullanmaya özen göstermektedir. Öğrencilerin de sürece aktif olarak katılımı sağlanarak öğrenciler hem eğlenerek öğrenmekte hem de kalıcı öğrenme sağlanmaktadır.

May

Okulumuz kız öğrencilerinin de cuma namazı ve cami bilinçleri oluşması için Okulumuz Arapça Öğretmeni Ayşegül ÇAYLI ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nadire UYSAL kız öğrencilerimizle birlikte ilçemiz merkez camiinde cuma namazına iştirak ettiler.

Nis

Havaların ısınmasıyla birlikte tenefüslerde daha çok bahçede zaman geçiren öğrenciler için yeni oturma alanları oluşturduk. Ayrıca uzayan çimleri biçerek yeni çiçek fidanları diktik.

Nis

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlediğimiz programda:

-Kur'an-ı Kerim Tilaveti

-İlahi dinletisi

-Sinevizyon gösterisi ile birlikte Hadis yarışması gerçekleştirdik.

Yarışmada birinci olan ortaokul öğrencimiz Kevser ÇETİNKAYA ile Lise öğrencimiz Gülsüm ÇALIKUŞU okul müdürümüz Sait KARADEMİR tarafından ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Bahar AKDENİZ ve Matematik Öğretmeni OSman PÜSGÜL koordinatörlüğünde hazırlanan 18 MArt Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına İlçe Kaymakamımız Sayın ALi Ekber ATEŞ ve İlçe Belediye Başkanımız Ayhan Gönüllü ile daire amirleri ve ilçe okullarımızdan öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdiler. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardında Kur'an-ı Kerim Tilaveti, şiirler okundu, sinevizyon gösterisi izlendi. Ardından öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları 18 Mart Temalı Gölge Gösterisi izlendi.